ВЕЛОСИПЕДИ

Байкове
Части

 

РОЛКОВИ КЪНКИ

Кънки
Части

 

СКЕЙТБОРД

Комплекти
Части

 

ДРУГИ СПОРТОВЕ

Дъртборд
Електро байк
Сегуей
Други

 

ЕКИПИРОВКА

Екипи
Обувки
Шапки
Очила / Маски
Каски
Ръкавици
Други

 

АКСЕСОАРИ

Протектори
Раници
Инструменти
Уреди за навигация
Багажници за автомобили
Други

 

 

РЕКЛАМА във VELOBORSA.COM
На вниманието на всички интересуващи  се от реклама в системата VELOBORSA.COM предлагаме следните условия.Всекидневно и целогодишно сайта се посещава от потребители – хора с интереси свързани с велосипеди, ролкови кънки, скейтборд, дъртборд, електро байкове, сегуеи, екипировка и аксесоари. Сайтът предлага разнообразни методи за реклама. В подробно описаните по-долу Рекламни площи може да се публикуват, както линкове, така и статични или анимирани рекламни карета (банери).  Освен това системата предлага и добавяне на линкове в секцията Полезни връзки, PR-статии, показване на избрани обяви като Специални предложения и други.

Рекламни площи в статичната рамка:

Повечето рекламни площи за банери и линкове са в статичната рамка на системата, което ги прави видими на почти всяка страница, която сайтът генерира. В тези рекламни площи нашите партньори могат да наемат карета с желаната за тях големина и вид или да публикуват линкове или препратки от друг вид. В общия случай каретата се отдават месечно със 100% плътност на импресиите . Всяка от рекламните площи има следните конкретни ограничения за каретата в нея :

  • Лява и Дясна колона – в двете колони може да се публикуват линкове и рекламни карета (банери). Банерите могат да бъдат статични или анимирани с ограничение на широчината 120 пиксела. Височината е по избор в зависимост от конкретните намерения на клиента.

  • Хедър -  в хедъра може да се публикуват рекламни карета (банери) – статични или анимирани с фиксиран размер 885x80 пиксела.

  • Футър – във футъра може да се публикуват рекламни карета (банери) – статични или анимирани с широчина по избор и височина 70 пиксела.

Рекламни площи  в динамичното съдържание:

Рекламните площи в динамичното съдържание на системата включват линкове, препратки, PR-статии  и карета (банери ) в конкретни вътрешни страници. Това могат да бъдат страниците с формите за търсене в базата данни от обяви за конкретна категория продукти, страницата с полезните връзки, страницата с новините, страницата с блог публикациите и т.н. Рекламните карета и линковете в тези площи се договарят специфично за всеки конкретен случай.

Общи условия:

  • Запълването на всички рекламни площи ще следва принципа на следващата свободна позиция отгоре - надолу и отляво – надясно

  • Цената за отдаване на рекламни карета се изчислява от площта на каретата (широчина умножено по височина в квадратни пиксели). Базовата (единична) мярка за цена (с ДДС) е лева за 10 000 квадратни пиксела за месец със 100% плътност на импресиите. В някои случаи цената за рекламните карета може да зависи и от позицията на конкретното каре в рекламната площ  (пореден номер отгоре - надолу и отляво – надясно) .

  • Цените на останалите видове реклама в системата са въпрос на конкретна договорка.

  • VELOBORSA ще предоставя информация относно посещаемостта на сайта на всички заинтересувани.

  • VELOBORSA предлага на свои партньори и размяна на еквивалентни рекламни продукти – линкове, банери, PR-статии и други.


 

Текущи ПРОМОЦИИ

  • Промоцията е валидна за акаунти на Продавачи от тип – Представител на магазин и Дистрибутор. За всеки 30 публикувани обяви за нови продукти  в системата от даден акаунт VELOBORSA ще подари на магазина или  дистрибутора безплатен малък банер (до 25 000 квадратни пиксела) за десет дни.За повече информация : mag_sys@abv.bg, тел.: 0889 26 96 60