ВЕЛОСИПЕДИ

Байкове
Части

 

РОЛКОВИ КЪНКИ

Кънки
Части

 

СКЕЙТБОРД

Комплекти
Части

 

ДРУГИ СПОРТОВЕ

Дъртборд
Електро байк
Сегуей
Други

 

ЕКИПИРОВКА

Екипи
Обувки
Шапки
Очила / Маски
Каски
Ръкавици
Други

 

АКСЕСОАРИ

Протектори
Раници
Инструменти
Уреди за навигация
Багажници за автомобили
Други

 

 

VELOBORSA - мнения, препоръки, помощ, често задавани въпроси (FAQ)

2009-12-20 15:25:45

 

Здравейте приятели,


Системата VELOBORSA предлага всички преимущества на свободна и достъпна за всички  онлайн система управляваща база данни от обяви за продажба на екипировка. Продуктите в обявите се характеризират изключително подробно и изчерпателно от информационни полета, по всяко от които в последствие системата предлага  подробно, детайлно търсене, така че евентуалните купувачи да намират обяви за продукти с точните за тях  характеристики.


Тези, които вече използват системата добре знаят колко бързо и лесно е това. Създаването на двата вида регистрирани потребители – Купувачи или  Продавачи става буквално за минути след което съответните функции на системата стават достъпни за желаещите бързо и напълно безплатно. Купувачите получават достъп до функции спомагащи търсенето на обяви в системата, а Продавачите съответно публикуването на такива.


Настоящата публикация е с цел да указва помощ на потребителите на VELOBORSA. Тук Вие,  регистрираните Купувачи и Продавачи можете да изказвате мнения и препоръки към администраторите на системата. Може да предлагате нововъведения и корекции, да съобщавате за грешки и така наречените 'бъгове' , да задавате въпроси свързани с използването на системата и нейни конкретни функции. Ние ще се стремим  да отговаряме на запитванията максимално бързо и конкретно.

 

 

 

 

 

Коментари
Коментар от VELOBORSA.COM, Administrator на 06/02/2013
Препоръка към Админа (от Наско Йорданов) - Хубаво е снимките които се прикачват към обявите да се приемат така както са кропнати, като подателите да се съобразяват само с размера на файла. Аз примерно си оброботвам снимките и публикувам обяви на различни места в нета и не ми се отхвърлят. Тук специално трябва да си форматирам снимките а обявите ми са доста. Поздрав!
Коментар от VELOBORSA.COM, Administrator на 08/03/2013
Благодарим за препоръката, ще работим по въпроса за да улеслним максимално използването на системата от потребителите.