ВЕЛОСИПЕДИ

Байкове
Части

 

РОЛКОВИ КЪНКИ

Кънки
Части

 

СКЕЙТБОРД

Комплекти
Части

 

ДРУГИ СПОРТОВЕ

Дъртборд
Електро байк
Сегуей
Други

 

ЕКИПИРОВКА

Екипи
Обувки
Шапки
Очила / Маски
Каски
Ръкавици
Други

 

АКСЕСОАРИ

Протектори
Раници
Инструменти
Уреди за навигация
Багажници за автомобили
Други

 

 

БЛОГ Публикации

 
Показват се резултати:   1 - 6     <<   1   >>  
2013-07-12 23:34:18

 


Австралийската марка за дрехи Attaquer са пуснали най-новите си модели за колоездене. Те се отличават с нестандартен, забележителен дизайн, отстъпващ отново на традиционното.


... виж подробно

 

 

2013-05-25 19:18:38

 


Следвайки RockShox и Fox, Magura се зае с електронното окачване с нова технология за автоматично превключване, наречена eLECT. Неочаквано тя не изглежда никак сложна и е постигнато малко тегло.


... виж подробно

 

 

2013-05-22 10:40:56

 


По принцип като става въпрос за вело гуми за шосейни или градски байкове, можем да избираме между олекотени,  твърди гуми с малък коефициент на съпротивление от една страна и сериозни по-тежки, меки и по-здрави гуми с по-лоши коефициенти на съпротивление от друга.  От Bontrager обаче твърдят, че вече можем да имаме всичко в едно без компромиси.


... виж подробно

 

 

2013-05-17 13:22:47

 

... виж подробно

 

 

2013-04-02 22:30:15

 

Основен фактор при избора на колело е определянето на подходящия размер. От това зависи изцяло удобството и удоволствието от карането.


Избора на размера на рамктата и колелата зависи от няколко основни фактора:

  • вида на колелото
  • височината на колоездача
  • стила на каране

Можете да определите правилния размер на колелото от предоставените таблици, които са в зависимост от различните типове байкове. Таблиците дават обща представа за размерите, те са по-скоро ориентировъчни.


- Планински велосипед-мъже


... виж подробно

 

 

2009-12-20 15:25:45

 

Здравейте приятели,


Системата VELOBORSA предлага всички преимущества на свободна и достъпна за всички  онлайн система управляваща база данни от обяви за продажба на екипировка. Продуктите в обявите се характеризират изключително подробно и изчерпателно от информационни полета, по всяко от които в последствие системата предлага  подробно, детайлно търсене, така че евентуалните купувачи да намират обяви за продукти с точните за тях  характеристики.


... виж подробно

 

 

Показват се резултати:   1 - 6     <<   1   >>